×

Opmerking

Aimy H1 Heading: Context: com_easyblog.blogger

Blog & Nieuws van Berry Vincenta

In mijn nieuwe blog plaats ik stukjes tekst ( doorgevingen) om te overdenken en zaken die me bezighouden wat ik met u wil delen. U kunt zich abonneren op mijn blog en als ik dan iets plaats wordt u daarvan per email op de hoogte gesteld.

Jouw Zielskeuze

  Berry Vincenta 15-4-23
   Ter Innerlijke overweging......
“ De keuze die gemaakt werd door jouw Ziel voor het ervaren van dualiteit is
het ervaren van het Leven in zijn gelaagdheid 
en kwaliteit van Liefde en Liefde en liefde en.........
daardoor de mensheid te doorgronden via jezelf en jeZelf”
 
    Schaduw toont uiteindelijk het werkelijke Licht…jouw Wezen !
2
  96 Hits

Keerpunt in de Tijd!!!!

BerryVincenta  24-09-2022

“The Turning point in Time”

Ik werd geleid om het volgende te willen delen met de wereld…

“Het is belangrijk voor iedereen actief in Lichtwerk, om in deze periode waarin er zoveel gaande is te beseffen dat er “Ankers van Licht in het diepst van het grid in de Aarde geplaatst dienen te worden.

Voor die vele lichtwerkers die deze Aarde bewonen, werkzaam in al deze verschillende Lichtwerken die plaatsvinden is het NU belangrijk, dat daar een gezamenlijk Veld wil worden gecreëerd.

Lees Meer
1
  182 Hits

https://www.wanttoknow.nl/inspiratie/blik-op-de-wereld-met-berry-vincenta/

Als je op de titel klikt zul je deze zeer actuele tekst kunnen lezen. Heel veel plezier en inzicht. Het mag gedeeld worden.

https://www.wanttoknow.nl/inspiratie/blik-op-de-wereld-met-berry-vincenta/

 

1
  235 Hits

“Even” een Nieuw Licht op het heden en bewust-Zijn, een her-innering..”

Wereld-in-beweging Wereld in Beweging

“Even” een Nieuw Licht op het heden en bewust-Zijn, een her-innering..”

In deze fase van de Evolutie binnen de Schepping waarin we als mens leven ,groeien en sterven en weer terug keren om aan dat volgende, gekozen leven te groeien. Zijn er toch velen nog onbewust van hun eigen Hercreatie-vermogen… door Licht, jouw Licht.. Even her-inneren: Deze Schepping in dit Zonnestelsel alsook vele ander zijn gecreëerd door de Hoogste bron, de Ene, God, Allah ,de Oerbron of hoe men deze Onnoembare Energie kan uitdrukken. Wij, als levend mens “weten’ vaak wel dat we hieruit, uit deze Bron van Creatie werden “geboren” maar durven we écht te weten? Dat wij dus afstammelingen zijn van deze Goddelijke Bronkracht, en wij dus dat Godsdeel ín ons dragen? Wij dus de levende uitdrukking daarvan zijn… Maar wéten… ? Vaak is het innerlijk voelbaar bij velen als “véél te groot, die goddelijke jas voor mij, wie ben ík dan wel ?” Nou, een uitgezondene uit die Bron…En... jij en ik hebben de opdracht aanvaard hier te zijn Hier en Nú..

Lees Meer
1
  216 Hits

DE AARDE IS IN TRANSFORMATIE. HELP JE MEE?????

Olie_Kosmbegel_14
 

Lieve lezer,


Gisteren kreeg ik een innerlijk verzoek dit aan jullie voor te leggen :
“De Aarde is in transformatie en een ieder kan daar aan bijdragen door zijn gedachten op dit te richten ..om bij te willen dragen aan echte Vrede door bewustwording , ook in jouw denken….want jouw gedachten zijn Scheppende krachten (…):“Visualiseer de Aarde in jouw Hart en creëer in haar midden een fontein van spierwit Licht..en laat dit Licht door en om de Aarde stromen..jouw Hart is verbonden door een gouden draad hierin die de puurste intentie van Waarheid -onthulling wil dragen..zodat er diepe Wereld-heling door ontwaken ontstaat..visualiseer dit ajb iedere dag ..En realiseer dat Wij in co-creatie hierin aanwezig zijn vanuit de Bron van Eenheid in verbinding met jouw werkzaamheid.” Aum "
Delen graag …
Dank jullie wel!


In Liefde,
BerryVincenta

 
0
  708 Hits

Blog Kalendar

Een momentje, terwijl we de kalender samenstellen.

Gastenboek Berry Vincenta

Volg ons op Social Media:
Ga naar boven