enfrdeitptrues

Blog & Nieuws van Berry Vincenta

In mijn nieuwe blog plaats ik stukjes tekst ( doorgevingen) om te overdenken en zaken die me bezighouden wat ik met u wil delen. U kunt zich abonneren op mijn blog en als ik dan iets plaats wordt u daarvan per email op de hoogte gesteld.

“Lichtdienst voor de Wereld “ Oproep aan alle Lichtdragers. Zondagmiddag 17 december 2017

 

“Lichtdienst voor de Wereld “     Oproep aan alle Lichtdragers. Zondagmiddag  17   december 2017
Lieve en belangrijke mensen, er werd mij op een bijzondere manier (onderweg  met auto naar winkel) duidelijk gevraagd het volgende :

 Berry Vincenta
“Wij vanuit de Lichtsferen vragen u dringend om in december
Een Lichtdienst te willen houden ,
Ten behoefte van  een diep gewonde wereld  in schaduw..
Om te helpen, te helen ,te helen..
En de mensheid de Lichtkracht in zichzelf terug te geven”
klik titel aan onder de knop evenementen....Lezing......voor de inhoud van deze middag......en om u en uw vrienden aan te melden........

Veranderend bewustzijn......nieuwe doorgeving

Afgelopen week heeft Berry Vincenta een gechannelde lezing gegeven in Harderwijk en dit is de link als u het wilt lezen.We zullen deze lezing ook als geluidsbestand plaatsen , dus als u liever luistert dan leest..... klik dan op Media. https://www.berryvincenta.com/kosmische-teksten/onderwerpen/bewustzijn-en-bewustzijn/item/685-veranderend-bewustzijn-wat-doet-dat-met-ons-als-mens.htmlEn we willen jullie heel graag attenderen op een extra activiteit. Op Zondag 12 november zijn we aanwezig op Yurt Live een spirituele beurs in Zaandam. Kijk even onder het knopje programma, daar staat verdere info. Maar misschien zien we elkaar aankomende zondagmiddag in Eibergen???

Hartegroet Jenny en Berry Vincenta

!!! Fout in Dag/Datum gechannelde lezing in Harderwijk

De dagaanduiding in de aankondiging zoals door ons vermeld in de nieuwsbrief en site van de gechannelde lezing in Harderwijk klopt niet. Het moet zijn Donderdag 19 oktober ipv woensdag. Vanaf 19.30 uur is de zaal open van de Kiekmure, Tesselschadestraat 1 in Harderwijk.Meer info vind u onder de knop activiteiten.

Nieuwsbrief Berry Vincenta

Even een reminder aan alle lezers en diegenen die zich hadden/hebben geabonneerd op de nieuwsbrieven. Kijk ajb even of die niet terecht is gekomen bij je spam..... Sommigen dachten dat we het niet hadden gestuurd maar het bleek in de spammap te zitten. Er staan nl leuke activiteiten in te lezen. Harte groet van Jenny en Berry Vincenta

Kracht en Tegenkracht......

Kracht en Tegenkracht

maandag, 21 augustus 2017 12:25

Kunnen we dat wat nu als ‘rampspoed’ plaatsvindt als tegenkrachten beschouwen (o.a. oorlog, moord, zelfmoordaanslagen, machtsdenken verpakt als sociale en economische noodzaak, onderdrukking van de vrouw)? Als dit zo is, wat is dan hun functie?

Tegenkracht is een benaming die de mens daaraan heeft gegeven. Het is een wrijvingspunt. Wanneer er iets wrijft in het menselijke leven op welk gebied dan ook, dan vindt er altijd een interactie plaats en is dit altijd een reactie op een actie, innerlijk of uiterlijk. Een wrijvingspunt maakt altijd zichtbaar. Dat wat zichtbaar is of zichtbaar wordt gemaakt wordt niet altijd door de mens begrepen en wordt ook niet altijd door de mens geaccepteerd als zijnde deel uitmakend van hem of haar zelf. Dit is iets waar de mens innerlijk tegen ageert en door het ageren tegen dat wat zichtbaar wordt gemaakt wat uiteindelijk ten diepste ook te maken heeft met zichzelf zal dat deel wat op dat moment opgelost en getransformeerd zou kunnen worden, wat een plaats zou kunnen krijgen in het totaal, worden afgewezen. Dat wat afgewezen wordt, is iets wat teruggeplaatst wordt op een plaats die  ‘oud’ is. Zo oud als de mensheid is deze kracht altijd werkzaam geweest, maar deze werkzaamheid van deze kracht in deze tijd heeft een andere functie.

Blog Kalendar

Een momentje, terwijl we de kalender samenstellen.

Gastenboek Berry VincentaBerry Vincenta on FacebookBerry Vincenta on YoutubeBerry Vincenta on TwitterSiteLock

Ga naar boven