×

Opmerking

Aimy H1 Heading: Context: com_k2.itemlist
Wat is een channeling?

Verschillende vormen van Kanaal-Medium-Doorgever zijn.

Wanneer de mens in het leven zich als taak heeft gesteld tot intermediair tussen kosmos en aarde, stelt deze mens zich tot doel en tot taak, datgene wat weergegeven wil worden vanuit kosmische bewustzijnsvelden, dit weer te geven en neer te leggen bij de mensheid. Er is een groot verschil tussen wat u noemt een kanaal en een kanaal. Er zijn verschillende bewustzijnsniveaus waar vanuit informatie beschikbaar wordt gesteld. En het ene kanaal reikt dieper met zijn/haar antennes in deze bewustzijnsvelden dan de ander. Toch is alles nodig. Want alles bestaat uit deze verschillende bewustzijnslagen.

Vraagstelling aan het  'kanaal'  Berry Vincenta.

Op deze wijze heeft o.a. Pim van Lommel vragen gesteld over de Bijna dood ervaringen van zijn patienten ( zie zijn boek Eindeloos Bewustzijn) en Ger Lodewick over  Orgaandonatie ( Zie zijn boek Ik houd mijn Hart vast)

Bent U al enige tijd werkzaam op het Spirituele Pad, bent U een Lichtwerker en heeft U diepe Zijns vragen?

Of bent U op een ander terrein werkzaam ( arts, wetenschapper e.d.) en wilt U informatie over diepere achtergronden? Dan wil Berry Vincenta graag de mogelijkheid scheppen om hier aan mee te werken via haar als doorgever.

U kunt hiervoor kontakt met ons opnemen.

Gastenboek Berry Vincenta

Volg ons op Social Media:
Ga naar boven