enfrdeitptrues

Wanneer er vanuit uw leven naar kinderen wordt gekeken, wordt er gekeken naar een menselijk kind. Maar wanneer u vanuit een ander bewustzijn kunt kijken, dan ziet u daar zielen. En wanneer u naar de zielsbestemmingen kijkt van mensen, dan ligt daar altijd een bedoeling achter. Vele zielen die in deze periode van evolutie zo jong worden teruggebracht, zijn zielen die op deze wereld iets achter hebben gelaten wat op dat moment voldoende is geweest. Waarin hun aanwezigheid op een ander level in het bewustzijnsveld, in het grote kosmische bewustzijnsveld, op dat moment wenselijker is.

Natuurlijk zorgt dat in de menselijke manier van kijken voor heel veel verdriet, zorgt dat voor heel veel innerlijke strijd ten opzichte van dat wat dan de bedoeling is en mensen die daar heel nauw bij betrokken zijn, zullen dit ook niet direct accepteren. Maar wanneer er werkelijk vanuit bewustzijn heel diep naar gekeken wordt, dan kunt u niet anders dan constateren dat juist veel kinderen momenteel op een andere manier in het leven staan. En het is ook iets waar ik met u over had willen spreken, dus ik dank u voor de vraag.

Kinderen in deze wereld, zijn vooral ook kinderen met een ander bewustzijn. Deze kinderen zijn niet zoals u allen, vanuit hun jeugd heel dicht nog bij hun afkomst en verliezen daarna vaak de draad ermee. Maar deze kinderen, deze zielen houden deze draad heel levend in hun leven van alledag vast. Ook als ze opgroeien. Dat maakt ook dat deze kinderen het niet gemakkelijk hebben op deze wereld zichzelf te handhaven en zichzelf ook werkelijk te presenteren. Dat is enerzijds het geval.

Anderzijds zijn daar kinderen die dit juist heel goed laten zien, die laten zien wat het is om wezenlijk vanuit kracht en wezenlijk vanuit verbinding in het leven te staan met anderen. Daarin ligt een enorm groot veld waar ook vaak hulp bij gevraagd wordt. Want natuurlijk zijn daar zielen, jonge zielen die het nodig hebben om daarin ondersteund te worden. En deze ondersteuning zal ook alleen maar door mensen kunnen worden gegeven die volkomen zich kunnen verbinden op het bewustzijnsveld van deze kinderen, van deze zielen. Want vaak zijn het al hoog geëvolueerde zielen, zijn het zielen met een enorm verleden die heel veel kennis en wijsheid in zich dragen en die ook op deze planeet zijn geïncarneerd om dit over te dragen. En vooral ook om dit los te laten, om dit neer te laten in het weefsel van deze aarde zodat het collectief der mensheid daar ook heel veel aan heeft. En dat is wat er momenteel in golfbewegingen ook in deze wereld al plaatsvindt. Het is zeker belangrijk om naar de verschillende groepen van kinderen te kijken.

Kinderen, er zijn ook groepen bij, kinderen die zeer kwetsbaar zijn, die juist het heel moeilijk vinden om zich te handhaven op een wereld die juist zo hard is in hun eigen innerlijke perceptie. Hun eigen innerlijke normen en waarden staan vaak haaks ten opzichte van deze wereldse normen en waarden. En de strijd die ze dan moeten leveren is een strijd die hun eigenlijk laat leren hun kracht werkelijk te gaan leven en dat is iets waar soms hulp bij aanwezig dient te zijn. Maar nogmaals, dit kan alleen worden gegeven door mensen die zich daar volkomen toe kunnen verhouden.

En wanneer jij mij vraagt of dit iets zou kunnen zijn om in de toekomst te gaan ontwikkelen dan kan ik daar werkelijk ja op zeggen. Het gaat er wel om dat het bewustzijn van jouw zelf juist vanuit dit punt zich ook steeds meer wil gaan openen voor dat wat wezenlijk is in het leven. Niet de randverschijnselen steeds opnieuw te blijven bezoeken, maar de binnenwereld in jou zelf en ook de binnenwereld van heel deze samenstelling van levens te gaan onderzoeken.

En wanneer daar steeds meer bewustzijn op komt, zal ook jouw eigen innerlijke inspiratie daarover gaan stromen. Zal je eigen intuïtie steeds dieper geworteld en geaard gaan raken. En juist vanuit dat punt zal het talent wat altijd daar is geweest werkelijk een groot talent blijken te zijn. Dat wat jou ook innerlijk zal bevrijden van dat wat nog niet los heeft kunnen komen. Deze energie heeft ook nog niet uit kunnen stromen omdat eenvoudigweg de tijd daar niet rijp voor was. De tijd zal er rijp voor zijn, wanneer het bewustzijn is gerijpt. En deze rijping is een periode die nu in kan gaan. Neem het serieus van binnenuit en vanuit dat punt zal de liefde zo uit gaan stromen, eerst naar het zelf zoals ik eerder heb uitgelegd, en daarna op een andere manier. Dit is een weg die te gaan is door jou.

Mijn zegen.

Interessante Onderwerpen

Overzicht Kosmische Teksten

Gastenboek Berry VincentaBerry Vincenta on FacebookBerry Vincenta on YoutubeBerry Vincenta on TwitterSiteLock

Ga naar boven