enfrdeitptrues

Wat doet het vegetarisch zijn met de mens?

Verschillende mensen op uw aarde zijn mensen, die een heel gevoelig stoffelijk niveau hebben. Een heel gevoelig stoffelijk lichaam. Dit lichaam verdraagt niet altijd alles wat een ander mens, die niet zo gevoelig in het lichaam is, wel verdraagt.

Wanneer een mens geen vlees verdraagt, wanneer een mens de energieën vooral van vlees niet verdraagt, is dit iets wat innerlijk heel duidelijk traceerbaar is. 

Het is belangrijk dat juist een mens, die daar ook innerlijk weerstand tegen voelt, zijn hart en gevoel daarin volgt. Want de trilling die dan anders tot zich wordt genomen, is dan niet in overeenstemming met dat wat dat lichaam nodig heeft. Een mens die vegetarisch is, is een mens die kiest om dat niet in zijn lichaam te brengen, omdat die energieën niet in overeenstemming zijn en die mens daar alleen maar ziek van zou kunnen worden.

Daarin zit een enorme drang tot een soort van schoon worden in dat lichaam. En dat kan een onderdeel zijn van het leven wat die mens dan leidt. Dus is het voor ieder mens zijn eigen innerlijke ervaring hoe hij of zij reageert op het voedsel wat in de incarnatie van dat leven tot hem komt.

Dat voedsel, of het verdragen wordt of niet, zal daarin door het lichaam heel duidelijk worden gevoeld. Het is belangrijk voor een ieder die juist vanuit het vegetarisch zijn in het leven is, die vanuit een enorme sensitiviteit ook onder zoveel prikkels vaak gebukt gaat in het leven, dat die mensen extra aandacht hebben voor allerlei extra’s, die zij zich anders dan aan het lichaam aan gaan bieden. Het is belangrijk omdat er anders toch tekorten zouden kunnen ontstaan, die heel veel energie dan weghalen van dat wat een mens in zijn  levensenergie van overdag nodig heeft. Dus altijd zal daar een soort van extra aan toegevoegd dienen te worden.

Het is belangrijk voor u allen om te weten, dat u daarin ook zuinig dient te zijn op uw eigen stoffelijke lichaam. Maar ieder lichaam is anders en zal ook anders reageren. Een mens die wel of geen vleesproducten eet, een mens die wel of niet vegetarisch is, zijn mensen die het allemaal vanuit en andere belevingswereld kiezen. Deze keuzes kunnen alleen maar in respect worden bekeken. Een ieder heeft nodig voor zijn lichaam wat nodig is in dit leven. Daarin is een mens vrij en vooral ook is een mens heel erg verbonden en ook heel sterk verantwoordelijk voor zijn eigen lichaam daarin, die toch de tempel is van zijn eigen ziel in dit leven.

Dit leven wat bezield wil worden door u allen. Dit leven wat nu in deze nieuwe tijd op een hele nieuwe manier bezield kan gaan worden als u bereid bent te kijken naar dat wat ik u bijvoorbeeld allemaal heb aangereikt.

Juist deze bezieling is een bezieling, die zo rechtstreeks uit het hart komt dat deze bezieling direct ook wortel zal schieten in de Aarde. De Aarde waar u deel van uitmaakt. De Aarde waar u deel aan hebt. Waar u op loopt en waar u ook steeds opnieuw weer de energie van aangeboden krijgt om aan te groeien. Dat is de bezieling, die op dit moment vanuit een enorm lichtveld in uw leven kan zijn.

Een lichtveld die ook maakt dat de zwaarte uit het leven kan verdwijnen.

Dat u opnieuw weer terug durft te keren naar de onbevangenheid in uzelf.

Dat de onbevangenheid, dat wat u ooit heeft gekend in uw leven, weer een rol mag gaan spelen.

Dat u vanuit die onbevangenheid weer impulsief durft te zijn in het leven. In de keuzes die er worden gemaakt. Daarin zal er dan zo’n lichtvoetigheid ontstaan, dat juist de blijdschap, de blijheid, in het leven weer een enorme hoofdrol krijgt. En deze blijdschap, die zo’n contact maakt met uw eigen autonome wezenskracht, zal dan werkelijk zijn plek gaan vinden op deze nieuwe Aarde.

 

Mijn zegen.

 

Interessante Onderwerpen

Overzicht Kosmische Teksten

Gastenboek Berry VincentaBerry Vincenta on FacebookBerry Vincenta on YoutubeBerry Vincenta on TwitterSiteLock

Ga naar boven