enfrdeitptrues

Komt er in de toekomst, in de nieuwe tijd een wijziging in het algemene verslavingsgedrag?

Er zal zeker een wijziging op gaan treden, maar er zal ook zeker een groep op uw aarde blijven die daar niet op die wijze mee om zal kunnen gaan. Dit alles heeft te maken met dat de mens die verslaafd is zichzelf altijd een uitweg uit het leven zoekt,

 

zichzelf altijd een manier van troost in het leven zoekt, zichzelf altijd een soort van versluiering van alles wat innerlijk zo helder kan voelen zoekt. En deze versluiering wordt voor een aantal mensen als een soort van levensstandaard ervaren.

Er zal in de toekomst zeker een groep zijn die dat gaat doorzien en die daar afscheid van neemt. Omdat die geraakt worden in hun bewustzijn, omdat die geraakt worden in hun nieuwe bewustzijn en zij zichzelf zien in hun eigen gedrag en daar dan ook anders in zullen gaan handelen, vanuit een begrijpen welke liefdeloosheid hieraan ten grondslag ligt, ook ten opzichte van het stoffelijk lichaam wat bewoond wordt door die ziel.

 En wanneer u mij vraagt verandert dit dan, dan zeg ik ja, nogmaals een deel zal zich dat gaan realiseren, maar ook een deel is daar niet aan toe en zal daar wellicht ook niet aan toe kunnen komen omdat de kracht van het hart, de kracht van het bewustzijn, de kracht van de hoogste wil nog niet sterk genoeg geaard is in dat leven. Omdat de angst in het leven te groot is om los te laten dat wat zo veilig voelt en dat wat het leven draagbaar maakt. Daarin zal er toch een verschil blijven. Mijn zegen.

Interessante Onderwerpen

Overzicht Kosmische Teksten

Gastenboek Berry VincentaBerry Vincenta on FacebookBerry Vincenta on YoutubeBerry Vincenta on TwitterSiteLock

Ga naar boven