enfrdeitptrues


Moeten wij ons voorbereiden op een een nieuwe nucleaire ramp in Japan?

De energie die momenteel vrijkomt uit die plaats is een energie die al een hele tijd vrij is en reeds een grote rol heeft gespeeld in het leven daaromheen. Het is een plek die  vanuit de schade die het inmiddels heeft aangebracht, ook een plaats die gevaarlijk is voor het menselijke weefsel. Tegelijkertijd is het zo dat er ook heel veel opgelost wordt door de natuurlijkheid daarin.

Er is een energie die op dit moment in uw eigen wereld werkzaam is… een energie die reguleert  bij datgene wat  opnieuw tot een uitbarsting   zou kunnen komen…en gaat  op gezondheidsgebied  een soort van beschermende rol spelen .. Enerzijds door wetenschap,anderzijds door Kosmos en Aardekrachten die zich  hiervoor bundelen (noot BerryV.” Atoom-onderbreking door verandering in trillingsvelden ?” )
Het is een soort van afdekkend vermogen wat maakt dat de straling niet direct daardoor geëlimineerd zou kunnen gaan worden, maar wat wel in zijn eigen kracht zou kunnen gaan inboeten om uiteindelijk later anders te  functioneren …in een aanpassing op de mogelijkheden en beweging van dat moment .


Maar nogmaals, het blijft voor nu een zeer gevaarlijke plaats voor mens en dier en voor alles wat leeft. En het heeft altijd zijn invloed, in eerste instantie op de natuur om zo’n plaats heen, maar er komt een moment waarop de kracht uit die straling zodaning zal wijken dat het niet meer op die wijze dan ook schade zal aanbrengen. De aarde vanuit haar eigen kracht, de aarde als entiteit heeft het ook in haar grote vermogen daar ook zelf eliminatie in aan te kunnen brengen. Er is dus ook een groot helend vermogen vanuit het wezen aarde gaande.
Datgene wat er plaats wil vinden zal dan ook met de grootste zorgvuldigheid gedaan dienen te worden .  . Daarin zit op dit moment voor veel mensen daar een heel belangrijk verantwoordelijkheidsdeel en bewustwordingsuitnodiging..

Daarom heeft het ook zolang geduurd voordat er stappen gezet konden gaan worden, omdat het gevaar van die plek te groot is om in te werken. Er zal inderdaad een moment komen waarin dit  een nieuwe plaats zal vinden en dan zal het zijn andere uitwerking gaan krijgen, zoals wij u net hebben uitgelegd.  
Vanuit Licht verbonden

Interessante Onderwerpen

Overzicht Kosmische Teksten

Gastenboek Berry VincentaBerry Vincenta on FacebookBerry Vincenta on YoutubeBerry Vincenta on TwitterSiteLock

Ga naar boven