enfrdeitptrues

 

U spreekt net over de invloed van planeten die langzaam door zou druppelen naar ons toe. Kunt u daar iets meer over zeggen. Ik begrijp dat niet helemaal.

Deze menselijke aarde, zoals ik het nu even tegen u zal zeggen, de aarde waarop u leeft, is een hele hoge entiteit. Deze aarde is een aarde die onderdeel uitmaakt van een veel groter Kosmisch lichaam. En daarin liggen verschillende planeten die ook verbonden zijn met de aarde-energie. De aarde-energie waar u allen bent ingebed.

 

U allen staat onder invloed van allerlei planeten, maar ook van Kosmische stralen. Er zijn verschillende Kosmische hoofdstralen die op deze wereld zeer werkzaam zijn, en onder invloed van deze stralen leeft de mensheid.

Ieder mens kent daarin ook zijn eigen straal waaronder hij of zij leeft. Alleen niet ieder mens is zich bewust van deze Kosmische stralen. Tegelijkertijd laat ik u daarin heel summier zien, dat u niet alleen vanuit uw hart verbonden bent in dit ene veld, maar dat u ook op andere manieren verbonden bent in dat ene Veld.

U bent dus ook Kosmisch verbonden en als u helder kijkt, zult u ook begrijpen dat dit niet anders kan, omdat uw Oorsprong een Kosmische oorsprong kent. Het is uw begin en het is tegelijkertijd opnieuw uw begin.

U staat altijd onder invloed van alles wat er in dit Zonnestelsel zo trilt aan verschillende soorten en vormen van energieën, maar die allen, veelal allen, een veel hogere frequentie dragen dan dat de mens zou kunnen hanteren. Vandaar dat het fragmentaties laat voelen van de energievormen waaruit deze planeten en deze stralen bestaan.

Maar dit alles heeft een grote impact op de bewustzijnsontwikkeling van de mens. En de mens die zich hier van bewust gaat worden, zal zich ook steeds meer kunnen gaan richten op dat wat werkelijk van belang is, dat wat werkelijk aandacht behoeft. Dat wat begrepen dient te worden in zijn stoffelijke samenstelling, omdat juist dit begrip, dit begrip in uw veld van bewustzijn uiteindelijk zal doorsijpelen in het begrip van de materiële samenstelling. Mijn zegen.

 

 

Interessante Onderwerpen

Overzicht Kosmische Teksten

Gastenboek Berry VincentaBerry Vincenta on FacebookBerry Vincenta on YoutubeBerry Vincenta on TwitterSiteLock

Ga naar boven