enfrdeitptrues

Geld in uw wereld heeft bijna de rol gekregen van dat, wat u de allerhoogste noemt.

Het is een overkoepeling van bestaansrechten verworden. Geldenergie is in de basis en principe van geven/ontvangen, als uitwisseling tussen mensen.

Het principe is besmeurd geraakt door de verblindheid van uw wereld omdat het tot een Machtskracht is verworden. En iets wat tot verwording leidt misvormt z’n essentie, zo ook de mens die het aangaat.

In uw wereld van dualiteit spreekt natuurlijk aan de andere kant de onmacht. De mens, die zijn identiteit ontleent aan geldstatus, zal nooit zichzelf zien.

Natuurlijk zit uw wereld nu in deze realiteit van alledag, maar wie heeft deze tot realiteit verheven?Angst t.o.v. bijvoorbeeld tekort etc. halen u als mens steeds opnieuw, gedwongen door de gezamenlijke gecreeerde realiteit, steeds uit uw kracht én uit uw creativiteit.Angst voor straf ( b.v. boetes) als u niet voldoet aan log opgelegde regels die , als u ze doorziet, op grote onwaarheden berusten.

Onmacht om ‘niemand’ te zijn zonder geld, of machtig mét!

Overmacht is hierin hetzelfde als onderstroom!

Niets heeft macht over U!!!

Er zijn mensen zo ontkracht, ze ‘kopen’ zich een plaats of laten zich omkopen....Hij leeft in onwaarheid met zichzelf.U kunt als mens uw eigen kracht opnieuw voelen door te zien , te ervaren en aan de kaak te stellen globaal!!!!Ageren vanuit uw bewustzijn, niet uit emotie.

Een mensenrijk draagt het vermogen om collectief in te grijpen op de verkwanseling van de eigen, Heilige essentie. Niet meer in angstige onvrije gedachtenstromen te blijven haken, maar aanwezigheid, betrokkenheid bij verandering van dit verstikkende systeem, wat geld NU is verworden.

Weest u bewust van dat Grote Moment, waarop dit systeem geld, als een im-en explosie uit elkaar zal vallen.

Uw wereld zal op z’n grondvesten schudden. Velen zullen daardoor hun leven geen bestaansrecht meer kunnen geven. Het zal totale chaos betekenen. Terug naar punt O, om te zien een andere waarheid. De Bezielde Waarheid van de uitwisseling tussen mensen. Geven en ontvangen zoals bedoelt.

Zie deel 2

 

 

Interessante Onderwerpen

Overzicht Kosmische Teksten

Gastenboek Berry VincentaBerry Vincenta on FacebookBerry Vincenta on YoutubeBerry Vincenta on TwitterSiteLock

Ga naar boven