enfrdeitptrues

Die delen van het zielebewustzijn die niet geïncarneerd zijn, bevinden die zich in dit zonnestelsel of ook daarbuiten?

 

De delen die niet geïncarneerd zijn in dit zonnestelsel, zijn verschillende delen. Nogmaals Ik zei u, dat niet ieder mens dezelfde mate van bewustzijnsontwikkeling heeft doorgemaakt. Maar er zijn wezens op deze wereld die een dusdanige ontwikkeling hebben doorgemaakt, dat naast de lichtdelen van de ziel die geïncarneerd zijn, het grotere deel van de ziel wat achtergebleven is, werkelijk in deelstukken ook buiten dit zonnestelsel werkzaam zijn. Want ieder deel van die ziel draagt een andere informatie, draagt een ander aspect. Ieder aspect van het lichtwezen in die ziel, van de lichtkanten in die ziel, vraagt ook andere werkzaamheden. Vanuit dat punt kunt u zien, dat waar het bewustzijn van de mensen op de wereld is, zijn achtergebleven zieledelen zich kùnnen bevinden in dit zonnestelsel, maar vergevorderde zielen zullen ook hun andere delen buiten dit zonnestelsel werkzaam doen zijn. Vanuit dat punt is dan een totaal wezen van iemand, zoals u dat als mensen zou zeggen, werkzaam. Werkzaam op zeer veel niveaus, omdat het niet alleen maar om deze planeet gaat, maar omdat deze planeet ook een heilige planeet is en een grote entiteit. Juist vanuit deze wezensaspecten, zoals de aarde een groot wezen is, zijn er vele planeten in dit zonnestelsel zeer hoog geëvolueerde wezens. Deze wezens zijn werkzaam met geëvolueerde mensenwezens, die delen van hun ziel werkzaam doen zijn op andere planeten binnen dit zonnestelsel. En daar waar dat niet de energie is waarmee in dít zonnestelsel gewerkt hoeft te worden, vindt het ook buiten dit zonnestelsel plaats. Maar buiten dit zonnestelsel geldt voor een aantal op deze wereld, die zeer ver gevorderd zijn.

 

Mijn zegen.

 

Beïnvloed je dan ook als ziel, als mens-zijnde hetgeen je hier doet, wat de rest van je ziel elders doet?

Dit heeft zeer te maken met de hoedanigheid van de opdracht die de mens in deze incarnatie heeft meegenomen. Voor de ene mens kan dit wel het geval zijn en voor de andere mens absoluut niet. Want het is voor nog velen op uw wereld van zeer groot belang, in volledige aandacht en aanwezigheid in déze incarnatie te zijn. En de verbinding met deze incarnatie, die alles in zich draagt om zich te vervolmaken op zieleniveau, het niveau dat mee is genomen in deze incarnatie, om daar werkelijk alle aandacht op te focussen. Wanneer u dit begrijpt, dan ziet u ook dat daarin verschil is in de wereld. Wanneer u naar de verschillende mensen om u heen kijkt vanuit een andere blik, dan zult u zien dat dit zeer zeker het geval lis. Daar waar de mens, in uw beleving, zich zeer focust op de materiële vormgeving, zult u als spiritueel ontwakende het gevoel hebben dat deze mens iets mist. Toch hoeft dit niet het geval te zijn. Want het kan voor deze mens, die zich zo richt op de materiële vormgeving, juist de bedoeling zijn om zich vanuit dat punt van aandacht, zo te vereenzelvigen met deze materiële vormgeving, dat vanuit deze incarnatie die de mens dan volgt, datgene werkelijk doel zal vinden waar deze ziel voor kwam. Wanneer u dat verschil kunt maken, kunt u ook zien dat geen mens gerechtigd is de ander te overtuigen van zijn of haar waarheid. Want ieder mens komt met zijn eigen doel, de doelstelling om te worden in een leven, zoals bedoelt vanuit de ziel. Iedere bedoeling, van ieder leven, is een andere bedoeling. Een bedoeling die weliswaar in eenheid en verbinding altijd samen zal gaan, maar altijd vanuit een individuele bedoeling, omdat de leerpunten en de bagage van ieder mens een zeer andere kunnen zijn. Wanneer u dit ten diepste vanuit uw hart begrijpt, zult u zien dat daardoor het oordeel werkelijk weg kan vallen. Het oordeel over de ander en het oordeel over u zelf. Begrijp de bedoeling.

 

Aan de andere kant worden er wel mensen beïnvloed, vanuit wat u Mij net vroeg, deze zielewerkzaamheid op andere planeten. Zo zijn er mensen op deze wereld, die daar zeer zeker door beïnvloed worden. Bijvoorbeeld ook mensen -zoals dit kanaal (Berry Vincenta)- die doorgeven, omdat steeds vanuit dat punt de verbinding wordt gezocht met andere bewustzijnslagen en deze verbinding steeds levend te houden in haar leven. Zoals zij zijn er velen op deze wereld, die op deze basis werken en vanuit die manier zal het steeds het leven van zo iemand zeer zeker beïnvloeden. Daarin kunt u het verschil zien tussen dit en wat Ik u net heb uitgelegd.

Mijn zegen. 

 

Interessante Onderwerpen

Overzicht Kosmische Teksten

Gastenboek Berry VincentaBerry Vincenta on FacebookBerry Vincenta on YoutubeBerry Vincenta on TwitterSiteLock

Ga naar boven