enfrdeitptrues

Ik heb het idee dat chaos op de aarde steeds groter wordt om dingen duidelijk te laten worden, klopt dat?

 

 

Dit is inderdaad juist. Wat de aarde u laat zien is niets anders dan een afspiegeling van het collectieve menselijke bewustzijn. Dat wat op deze aarde plaatsvindt is zeer nauw verbonden met het collectieve menselijke bewustzijn. Wanneer u zich daar steeds zeer bewust van blijft dan zult u ook daarin zien welk aandeel ieder mens binnen de chaos, zoals u dat noemt, heeft. Daarin steeds weer opnieuw terug te reflecteren naar het eigen zelf, zal dan steeds opnieuw een stukje transformeren in dat wat dan zo zichtbaar is. 

 

Er is altijd de samenhang. 

 

Er is niet alleen de samenhang op uw aarde, er is ook altijd de kosmische samenhang. En dat wat nu zo zichtbaar wordt op uw wereld maar vooral ook, zal ik het nogmaals benoemen, binnen dat wereldbewustzijn is een enorme wrijving die op dit moment noodzakelijk is omdat het een diepe bedoeling kent. Het kent zijn diepe bedoeling deze wrijving tot een bepaalde mate van hoogtepunt te brengen zodat zichtbaar wordt, datgene dat zich kan omkeren, datgene wat zich zal kunnen omkeren in het wereldbewustzijn. Het wordt zoals u dat als mens uit zou drukken, naar een bepaalde spits gedreven. Maar deze wrijving is zeer nodig om weer opnieuw zichtbaar te maken welke weg er óók gegaan kan worden. Er is al vaker nadruk op gelegd door vanuit een hele sterke verbinding door de mensheid ook vaak gevoeld, er op gewezen te worden dat er andere wegen zijn. Maar wanneer de mensheid daar collectief nog geen gehoor aan kan geven vanuit onwetendheid, dan zullen daar andere wegen zichtbaar worden die uiteindelijk naar dit chaotische hoogtepunt zullen leiden. 

 

Dan zal daar een breekpunt zijn, een breekpunt die enerzijds laat zien alsof alles uit elkaar zal vallen. Maar wanneer u wérkelijk kijkt, zult u kunnen zien dat het niet uit elkaar valt, ja dat wat uit elkaar valt is het oude, maar er zal een nieuw verbindingspunt worden gemaakt. Daar ontstaat opnieuw een stukje begrip en besef in het bewustzijn. 

Daarom is het van belang te weten dat wanneer u zichzelf kunt zien als deze cel in dit wereldbewustzijn, dat wanneer uw cel vanuit een verhoging en vanuit een dieper inzicht, vanuit een uitstrekking, vanuit dat bewustzijn op gaat schuiven, er in het wereldbewustzijn iets op gaat schuiven. Ook dát zal voor wrijving zorgen. Want deze wrijving zal altijd binnen deze evolutielijn zichtbaar blijven. Altijd zal die wrijving  nodig zijn om zichtbaar te maken dat wat gezien wil worden volgens de bedoeling binnen deze evolutie.

Mijn Zegen.

 

Graag wijzen we u op het volgende:

      

De wereld verandert, wij ook!!!

Momenteel wordt er veel onveiligheid in onszelf aangeraakt, onzekerheid, onrust, grote druk van de ‘buitenwereld’ of is het de binnenwereld? Dit heeft veelal te maken met de verhoging van energie in het bewustzijn van de mens en de aarde. Deze verhoogde trilling brengt bij ons veel in beweging. ....Deze beweging ( die soms heftige emoties en lichamelijke ongemakken  en innerlijke beroering oproept ) zou  als een aanzet tot vernieuwing  moeten worden gezien.

 

Als u het gevoel heeft dat  ook u er middenin 'zit' en daarbij een stukje ondersteuning kunt gebruiken dan kunt u een afspraak maken voor een gesprek.

Interessante Onderwerpen

Overzicht Kosmische Teksten

Gastenboek Berry VincentaBerry Vincenta on FacebookBerry Vincenta on YoutubeBerry Vincenta on TwitterSiteLock

Ga naar boven