enfrdeitptrues

Blog & Nieuws van Berry Vincenta

In mijn nieuwe blog plaats ik stukjes tekst ( doorgevingen) om te overdenken en zaken die me bezighouden wat ik met u wil delen. U kunt zich abonneren op mijn blog en als ik dan iets plaats wordt u daarvan per email op de hoogte gesteld.

Gevangen in Vrijheid

GEVANGEN IN VRIJHEID

Laten we eerst kijken naar dat wat werkelijke Vrijheid in zich draagt. Vrijheid is een natuurlijke staat van zijn, In het leven, en is op een natuurlijke manier in het leven kunnen zijn vanuit de binnenwereld vanuit wie U werkelijk bent. Datgene wat werkelijk vrijheid betekent nu ook in deze tijd voor heel veel mensen zijn veelal verworven vrijheden.

Vele landen die in oorlog zijn, om in vrijheid uiteindelijk verder te kunnen leven.
Maar die vrijheid, waar heeft die nou ten diepste mee te maken?


Eerst neem ik U weer mee terug naar de waarheid van dat alles energie is.
Wanneer we opnieuw ons weer realiseren dat alles uit energie bestaat, op verschillende niveaus op verschillende frequenties, dan weten we ook dat wij energie zijn. En energie is een veld, zijn velden, die zich altijd tot elkaar willen verhouden. Met andere woorden, datgene wat in uw leven plaats vindt, wat vanuit Uw trillingsveld wordt ervaren, vanuit uw binnenwereld wordt gevoeld, daarin maakt U verbinding met een veld wat U opzoekt . U heeft dit nodig, nodig om u zelf te zien in de werkelijkheid en de waarheid van wie u bent. Werkelijke vrijheid bestaat vooral uit het gegeven dat we gaan zien dat vrijheid niet zozeer verworven hoeft te worden, maar dat het een nieuwe realisatie van een andere werkelijkheid betekent. Een andere realisatie van die andere werkelijkheid is een weg die wij nu aan het gaan zijn .Het is een weg die vooral vanuit de kosmos op dit moment zeer duidelijk wordt geleid. Want er is een enorme instroom van nieuw Kosmisch Licht gaande en wanneer dit Kosmische Licht ook zijn plaats zal vinden op al die verschillende lagen op Uw Aarde dan zult u ook weten dat daarin alles uitvergroot wordt, dat alles extra zichtbaar gaat worden en dat U ook uzelf op een andere manier zult gaan leren waarnemen.

meer op de site van deze uitgebreide lezing

0
Hotels al ‘vol’ voor Grand Prix 2020!
Kosmische Aanreiking .. door Berry Vincenta. 14-04...
 

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.berryvincenta.com/

Blog Kalendar

Een momentje, terwijl we de kalender samenstellen.

Gastenboek Berry VincentaBerry Vincenta on FacebookBerry Vincenta on YoutubeBerry Vincenta on Twitter

 

SiteLock

Ga naar boven