enfrdeitptrues

Blog & Nieuws van Berry Vincenta

In mijn nieuwe blog plaats ik stukjes tekst ( doorgevingen) om te overdenken en zaken die me bezighouden wat ik met u wil delen. U kunt zich abonneren op mijn blog en als ik dan iets plaats wordt u daarvan per email op de hoogte gesteld.

Hieronder staat een link naar een recente doorgeving over 9/11 op Want to Know

http://www.wanttoknow.nl/hoofdartikelen/de-gevolgen-van-911-vanuit-bewustzijns-perspectief/

Wij van WantToKnow zien de gebeurtenissen van 11 september 2001 als een uiterst heftige transformatie op Aarde. De enorme vloedgolf van compassie die, naast ook de diepe boosheid, in het Aardse veld werd losgelaten door miljoenen mensen, heeft geleid tot deze krachtige verandering, dit heftige ontwaken. Een verandering met vele kanten, met veel ‘verdiepingen’..! Daarbij is er natuurlijk allereerst de fysieke realiteit van het gevolg van deze aanslagen. De misdadigers áchter deze aanslagen, de eruit voortvloeiende oorlogen en de krachtige machtsgreep -via het instrument van de angst – op de vrijheden van de mensheid, hebben geleid tot een wereld vol vuur en vlam. Onrust en onzekerheid.

Berry Vincenta- Ketelaar, spiritueel coach, channel en kunstenares

Berry Vincenta Ketelaar, spiritueel coach, channel en kunstenares

Vanuit een NEUTRAAL persoonlijk en collectief bewustzijnsniveau, heeft deze gebeurtenis velen doen ontwaken. En mensen een ‘weten’ gegeven, een diep bewustzijn geopend. En je weet het: wanneer je eenmaal iets weet, kun je het niet meer ‘onweten’..  Dit ontwaken zal dus permanent zijn en heeft en zal zich in de tijd ná 11 september 2001 verder versterken. Steeds meer mensen zien de manipulaties die de ‘mis-daders’ achter deze aanslagen hebben uitgevoerd. We gaan het steeds dieper in-zien.

Spreken we over bewustzijn, dan is deze dag, 11 september 2001, een enorme transformatie-motor geweest in het ontwaken van menselijk bewustzijn. En daarom willen we je hier, bij de 15e herdenking van 11 september 2016, dit hoofdartikel aanbieden. WantToKnow sprak met de mediamieke Berry Vincenta over de niet-fysieke realiteit die ‘achter’ of ‘onder’ deze gebeurtenissen ligt en wat de inzichten zijn, vanuit ‘onstoffelijk’ perspectief voor de ontwikkelingen op onze prachtige blauwe planeet Aarde.

0
Nieuwsbrief Berry Vincenta ~ oktober 2016
Het leven van Berry Vincenta tot nu..........
 

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.berryvincenta.com/

Blog Kalendar

Een momentje, terwijl we de kalender samenstellen.

Gastenboek Berry VincentaBerry Vincenta on FacebookBerry Vincenta on YoutubeBerry Vincenta on Twitter

 

SiteLock

Ga naar boven