enfrdeitptrues
Actueel

“De met Licht gevoede verantwoordelijkheid, van ieder mens,
de Christuskracht te verstoffelijken
In het alledaagse leven:

“Door met het eigen verbonden hart,
Het collectieve Hart te bevruchten,
Met Liefde, ontvankelijke Liefde
In bewogenheid met het Leven en Zijn bedoeling erachter..
Loskomend uit verdwazing,
Gaande naar gerichtheid,
Kosmische verschuivingen
Andere verbindingsdraden
Zijn vrijgekomen..

Daar, waar het Licht steeds meer vermogen krijgt,
Zal duisternis zichtbaarder zijn,
De Christuskracht
Zal deze 2 schijnbare tegendelen,
Verbinden tot 1 transformatiepunt,
Uit Liefde, door Liefde, om Liefde

Laat uw systeem zich verheffen
Om zich in al zijn cellen te herinneren :
Via Mij en o.a. Mijn ogen kijkt de Christus de wereld in,
Om stoffelijk te manifesteren,
Liefde ..

In het Hart groet ik U !


 

Overwegingen in Stilte  .........

Hoe sta jij erin momenteel, vanuit jouw Schaduwkant (angst-wantrouwen) of jouw Lichtkant  (Hart-vertrouwen) ??

Alles kan maar…

Laten we ook eens anders kijken , b.v. naar de grote mogelijkheden tijdens deze Coronavirus..

Mogelijkheden, ?? hoor ik je denken…

Jazeker!

En ze zijn zo zichtbaar voor ons allemaal :

1) De hernieuwde aandacht en zorg voor elkaar,

elkaar te spreken en te zien..verbindingsherstel in empathie 

2) De overrompelende mediaberichten, en alles wat er tot jouw energievelden komt, hoe absorbeer jij en handel jij dit ?

3) Het glasheldere besef van collectiviteitsverbinding en zijn beïnvloedingskracht… zie hamstergedrag (want wie zei er als 1e dat straks alles op zou zijn )?De kracht hierachter kunnen we dus ook anders inzetten, als we een andere samenleving willen creëeren ..met elkaar

4) Kun je zien hoe jij ermee omgaat , kun je dat vanuit stilte in alle beroering ?  Doe je dit vanuit je ego of Ziel .. maw ik of wij ?

Kijk eens echt naar jezelf in Liefde, zonder oordeel  maar nieuwsgierig   !

5) Voel je sterke overlevingsdrang vanuit   jouw bange menszijn of… volg je de aanbevelingen op zonder paniek maar met vertrouwen ?

Mediteer hierover ajb en ZIE jezelf en de enorme groeimogelijkheden , ze zijn er legio..

Graag jullie reactie..en schrik niet van jezelf …. ieder mens heeft bagage !!

In diepe verbondenheid met jou vanuit Universele Liefde !

BerryVincenta

 

https://www.wanttoknow.nl/inspiratie/berry-vincenta-over-de-corona-ontwikkelingen/

Berry Vincenta over de Corona-ontwikkelingen.. (Klik op deze link voor gehele tekst)

Door GuidoJ.

In onze contacten met Berry Vincenta, maken we regelmatig verbinding met bewuste, hogere bewustzijnsvelden. We krijgen dan de mogelijkheid onze specifieke vragen te stellen, waarop dan de antwoorden vanuit ‘een hoger perspectief’ komen. Zo deden we dat al HIER, toen we Berry bevroegen over de ‘spiritueel-indringende achterkant’ van de aanslagen van 911. (Heb je dit verhaal nog niet gelezen, dan geeft deze ‘Corona-tijd’ je wellicht daarvoor nu de gelegenheid..!)

Berry VIncenta met alledaagse steun en toeverlaat, zus Jenny (R)

De informatie die toen werd doorgegeven, was voor ons fundamenteel krachtig. Het was een heel menselijk, maar vooral diep-bezield verhaal over die verschrikkelijke dag en de gevolgen ervan voor onze energetische wereld.

Er zijn veel mensen die bij voorbaat al een afkeer hebben van ‘channelingen’. Ze worden niet vertrouwd en dienen daarom -zonder enige kennis van de inhoud van die doorgeving- bij het vuilnis gezet te worden. Het zijn wellicht ook dezelfde mensen die de postbode wat aandoen, wanneer die het durft, om te verschijnen met een brief van de belastingen..? Het verhaal is dus ‘don’t kill the messenger’; de boodschapper is in dit geval niet de bron van de informatie uit het interactieve vraaggesprek, maar geeft deze door. Dus blijf vooral heel kritisch op wat je leest, maar zorg wel DAT je het leest, voor aleer een oordeel te vellen.. Toch?

We plaatsten de afgelopen jaren al vaker artikelen hier op de site, van de hand van Berry. Deze vind je eenvoudig terug via onze zoekmasjien, bovenaan elke pagina. Het zijn -al zeggen we het zelf- artikelen die altijd vol respect, compassie en liefde zijn geladen. Waarvan acte. Dit keer hadden we ons voorbereid om een aantal vragen te stellen over het Corona-virus en de ontwikkelingen van deze tijd. Sociaal-economisch, maar ook financieel-politiek. Hieronder vind je dat interview met de vragen en antwoorden die via Berry werden doorgegeven. We hopen dat het je mag dienen om de crisis waarin we zitten, even dieper te kunnen doorschouwen..! Tot je dienst.

 

Keer terug naar de Zetel van jouw Ziel en zie dan, jouw eigen grootsheid

voorbij de angst

In puurheid van liefde die  alles in de Schepping verbindt

En bekrachtigd door jouw hoogste Licht

Heelt ..

Deze energievelden laten ook zien:

Ik BEN die alchemist, die medecreator door het Godsdeel in mijzelf

Die bij wil dragen

Aan deze enorme verandering/transitie en kanteling in het bewustzijn!!!

 

Geef dit aandacht in rustige meditatie en afstemming in jouw Hart,

Geef de kern van dit virus andere informatie 

en leg jouw hoogste Liefde hierin als opdracht om dit collectief te verspreiden

Als enorm verhoogde trillingvelden

in ringen van Licht door en om de Aarde heen in grote transformatiekrachten

Verbinding makend met grote groepen Lichtwezens die ons bijstaan

Verbonden met de diepe Liefde in het Hart van Gaia

Zij, die opnieuw barensweeen heeft

Om de andere Wereld geboren te laten worden !

 

Laten we krachtig  in dit Licht samenwerken ..weet van jouw Kracht..

 

BerryVincenta

Deze channeling is ook te beluisteren. https://soundcloud.com/jenny-ketelaar/wat-vraagt-deze-veranderende-tijd-van-ons-1

Zoals U al eerder heeft gehoord is dit een zeer belangrijke tijd voor ieder mens en niet alleen ieder mens op deze aarde maar ook de mensen in deze Schepping, alle Zielen, alle Lichtwezens in deze Schepping .
Er is veel momenteel gaande op Uw Aarde en het heeft alles te maken met dat de Grote Verandering, zoals al zolang is aangekondigd, al bezig is.
Dat maakt ook dat er heel veel CHAOS is ontstaan. Chaos in het Bewustzijn van mensen, chaos in verhoudingen tot elkaar, chaos in het eigen denken in het eigen leven en vooral ook chaos in het eigen onderbewustzijn. Ik zal U dit (later) toe gaan lichten. Er is veel nieuw Kosmisch Licht, nieuwe Kosmische instroom, er is heel veel Licht wat op dit moment op uw Aarde aan het binnenstromen is.
En daar waar Licht is ziet men duisternis.
Daar waar Licht is ziet men niet alleen maar licht maar ook datgene wat in het duister verborgen lag en daardoor wordt zoveel in waarheid gebracht.
Maar  wat in waarheid gebracht wil worden, zal zich vanuit alle macht verweren en het verweren hiertegen is ook onderdeel van de chaos, want daar waar de mens die in duisternis leeft, geprikkeld wordt door Licht zal de angst nog veel dieper zijn omdat die zichzelf leert zien in dat wat nog niet in overeenstemming is met zijn eigen innerlijke eenheid.
Het heeft alles te maken met dat de duwkracht vanuit de Kosmos, evolutiedrang is en deze evolutiedrang duwt in ieder Bewustzijn.
Laat ons kijken naar de wereld van nu; Alles wat daar plaats vindt en waar U allen collectief deel van uit maakt raakt U, bewust of onbewust. Het raakt ook altijd een deel in oud bewustzijn, in Uw eigen oude geschiedenis, en al deze oude trillingen zijn in deze periode onderhevig aan dit Licht. En vragen van een ieder van U, schoonmaak te willen houden in dit wat nog uit hele oude karmische trillingen bestaat. Want de wereld wordt op dit moment doorlicht van een nieuwe frequentie, en deze nieuwe frequentie zal het bewustzijn van mensen op een ander Veld brengen.

We zijn in een overgang, de Aarde is in barensweeën, en ieder mens die zijn eigen Licht heeft herkend, zal daar ook zijn eigen medewerking aan verbinden vanuit het Hart. Daarom is het ó zo belangrijk dat ieder mens die wil horen, zijn eigen onderbewustzijn en zijn eigen karmische oude overtuigingen nogmaals onder dit Licht wil gaan zien en vooral ook de moeite wil nemen dit te gaan TRANSFORMEREN.

Overzicht Kosmische Teksten

Gastenboek Berry VincentaBerry Vincenta on FacebookBerry Vincenta on YoutubeBerry Vincenta on Twitter

 

SiteLock

Ga naar boven