enfrdeitptrues

Paranormaal Alternatief in Rijswijk. 2 Dagen!!

Van Zat 19 september, 2020 10:00 tot Zon 20 september, 2020 17:00
Geplaatst door Berry Vincenta
Categorieën: Beurzen
Gezien: 94

Wilt u een Zieletekening gevolgd door een channeling  of een persoonlijke reading???We nemen alles op. Het is dus mogelijk een CD te ontvangen of een geluidsbestand via internet.Welkom .Bij binnenkomst in deze hal (die een andere is dan voorheen), gaat u  meteen naar rechts en dan ziet u ons in Kraam L02.Kijkt u anders even op de deelnemerslijst in het boekje waar u ons kunt vinden. Zaterdag en Zondag zullen we aanwezig zijn. Ivm drukte raden we u aan om op tijd te komen om een volgnummer te halen.   Ivm Corona kunnen er dit keer geen gratis entreekaarten worden uitgedeeld.Kaarten kunnen alleen worden gekocht via het internet. Zie bericht van de organisatie hieronder:

COVID-19 Maatregelen tijdens Paranormaal Alternatief

We hebben op diverse manieren de nodige gedrags- en hygiëneregels (COVID-19 Protocol) getroffen om Paranormaal Alternatief in De Broodfabriek te kunnen organiseren en accommoderen. Dit protocol is akkoord bevonden door de regionale overheid.

Op deze pagina vindt je meer informatie over de maatregelen die De Broodfabriek neemt om de veiligheid van, en de 1,5 meter afstand onder, bezoekers, exposanten en medewerkers te kunnen waarborgen.

  1. Tijdsblokken: De beurs wordt opgesplitst in 2 tijdsblokken per dag. Tijdsblok A, 09:30 – 13:00 uur. Tijdsblok B, 14:00 – 17:30 uur.
  2. Maximum aantal bezoekers per tijdsblok: Het aantal bezoekers per tijdsblok is gelimiteerd om de 1,5 meter afstand onderling te kunnen waarborgen.
  3. Ticketverkoop bezoekers: De ticketverkoop is enkel voorafgaand aan de beurs en uitsluitend online mogelijk. Er is geen mogelijkheid om op locatie bij een kassa een ticket te kopen.
  4. Gezondheidscheck: Bij de entree van De Broodfabriek wordt een ieder gewezen op de geldende protocollen, huisregels en de gezondheidscheck. Bezoekers met gezondheidsklachten worden verzocht naar huis te gaan.
  5. Indeling beursvloer: De gangpaden tussen de beurs-stands zijn extra breed opgezet, zodat er voldoende ruimte is om elkaar te passeren.
  6. Inrichten beurs-stand: exposanten worden verplicht de standplaats op een dusdanige manier in te richten waarbij 1,5 afstand met de bezoeker gewaarborgd is.
  7. Hygiëne: Het meubilair en de sanitaire voorzieningen worden continu gereinigd. Tevens zijn voldoende desinfectiepompjes aanwezig voor het reinigen van de handen.
  8. COVID-19 Preventiemedewerker: Volg te allen tijde de aanwijzingen van de COVID-19 Preventiemedewerker op, herkenbaar aan een geel/oranje hesje.

Heb je vragen? Stel deze gerust via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel naar 070-3075900. Wij helpen je graag verder!

 

Evenementen Kaart

Gastenboek Berry VincentaBerry Vincenta on FacebookBerry Vincenta on YoutubeBerry Vincenta on Twitter

 

SiteLock

Ga naar boven